Vitalperformer


Breng je mentale, emotionele en fysieke werkconditie in topvorm.
en

Voor wie?

 

Je bent een gemotiveerde en betrokken medewerker. Onder de toenemende werkdruk wil je graag topprestaties kunnen leveren en met plezier blijven werken. Daarvoor wil je graag je mentale, emotionele en fysieke werkconditie in topvorm brengen en houden.

Vorm en inhoud

 

Het individuele Vitalperformer programma bestaat uit twee fasen.

Fase 1: Ontwikkeling van je persoonlijk Vitalperformer-programma
Aan de hand van een menukaart en een uitgebreid intake-gesprek stel je jouw persoonlijke Vitalperformer-programma samen.
Gedurende een periode van 3 maanden werk je aan de ontwikkeling van dit persoonlijke trainingsprogramma.
Dit deel van het programma richt zich op het leren versterken van je mentale, emotionele en fysieke werkconditie, het opbouwen van weerstand en het leren recupereren.
Je wordt hierin begeleid door persoonlijke coaching (6 bijeenkomsten), gerichte oefeningen en huiswerkopdrachten.
Afhankelijk van de accenten in jouw programma kunnen deskundigen zoals een arts, bewegings- en/of voedingsdeskundige bij het programma worden betrokken.

Fase 2: Uitvoering van je persoonlijk Vitalperformer-programma
In deze fase word je begeleid bij het uitvoeren van je persoonlijke trainingsprogramma.
Korte termijn doelen versus lange termijn doelen, discipline en motivatie, de invloed van de omgeving, omgaan met moeilijke situaties, het herkennen van verbeteringen en het vieren van successen zijn aspecten die in deze fase aan bod komen.
Er wordt toegewerkt naar een situatie waarin de resultaten van de activiteiten de intrinsieke motivator worden voor het duurzaam incorporeren in je levens- en werkstijl.
Begeleiding in deze fase vindt plaats door 6 persoonlijke coachingsgesprekken, telefonische begeleiding en emailbegeleiding gedurende een periode van 6 maanden.

Het Vitalperformer-programma kan ook als groepsprogramma worden verzorgd. De exacte inhoud en planning van het programma wordt vastgesteld op basis van de uitgangssituatie en wensen van de opdrachtgever en op basis van de individuele intakegesprekken met de deelnemers.

Resultaat

 

Je hebt een mentale, emotionele en fysieke topconditie. Daardoor ben je in staat om beter en met meer plezier te presteren, ook onder toenemende werkdruk. Je kunt stressvolle situaties het hoofd bieden, zonder dat je te lang uit je normale doen raakt. Je hebt je emotionele reacties in de hand, ook in conflictsituaties. Je hebt je persoonlijke effectiviteit versterkt en je kunt voorkomen dat je je energie niet te snel verliest. Je organiseert bewust momenten en situaties om te ontspannen en te recupereren. Je hebt de verantwoordelijkheid hiervoor geïncorporeerd in je levens- en werkstijl.

    

print pagina

terug naar vorige pagina

home